In mei jongstleden mochten we op de “Bonte Fabriek” te Sint Niklaas kennis maken met tal van standhouders en hun ruime aanbod producten. Naast “Pickles & Spice” hebben we ook vooral genoten van een lekker bakje koffie, bonen eigenhandig geselecteerd en ambachtelijk gebrand, volledig in de smaak van Hobbykokplus dus…

Frieda & Jan

Koffieliefhebbers

Twee harten – snel één kloppend verhaal, spannend, overlopend van enthousiasme.

De combinatie “zeilpassie en koffieverslaving ” is zeer explosief en geen garantie op een rustig kabbelend leventje.

In 2007 lanceerden we samen Coffee bar on wheels, de eerste mobiele koffiebar in België. Visionair bekroond door Unizo en Radio Donna als “Het gat in de Markt”.

We hebben het pad geëffend, dankzij onze blinkende bolide, de lekkere koffie van Frans en Franscesco en ook een beetje de koffieverslaving van Georges, zo denken we. De mobiele koffiebars schieten ondertussen als paddestoelen uit de grond.

Begonnen als een leuke hobby maar al snel een niet te stoppen trein van ontmoetingen en ervaringen die ons leven steeds weer verrijken.
Koffie lijkt koning bier naar de kroon te steken op festivals en we geloven graag dat we er ons steentje aan hebben bijgedragen.
We zijn ondertussen 11 jaar “on the road” en we zetten graag nog een tandje extra bij: een onovertroffen keuze aan koffiebars en ons eigen koffielabel.
We blijven reizen…en genieten van koffie….

Vanaf heden is een samenwerking tot stand gekomen met Hobbykokplus en kunnen wij u deze (h)eerlijke koffie van harte aanbevelen. Deze koffie mengeling is verkrijgbaar in 2 verschillende verpakkingen en dit zowel gemalen als bonen.