HOBBYKOKPLUS

wenst iedereen een warm, heerlijk, smaak- en vreugdevol 2019 ! 

 

Om met dit nieuwe jaar van start te gaan zijn er enkele producten te verkrijgen aan sterk verlaagde prijzen. Bovendien ontvangt u bij aankoop van deze producten een unieke kortingscode die bij de eerstvolgende aankoop kan gebruikt worden op de afrekenpagina.

Meer info daaromtrent wordt toegevoegd aan uw bestelling.

Producten met extra korting zijn : 

INDIAN CHAI

Het woord betekent gewoon Chai Tea, maar is over de hele wereld het synoniem geworden met deze heerlijke pittige drank welke van oorsprong uit India komt. Onze mix bevat een mengsel van zwarte thee, kruidnagel, stukjes gember, koriander zaden, en kaneel. Voor een traditionele bereiding, maak je een sterke thee, voeg warme melk toe en zoet het met suiker of gecondenseerde melk. 

 

Een doosje piramides bevat 15 stuks en zijn nu te koop aan € 3,50 ipv € 6,99 !

 

 

 

THÉ DES ILES

De geur van Maracuyà en passievrucht combineert de levendigheid van de groene appel tot met de rijkdom van de abrikoos.

Drink deze thee met je ogen dicht, het is gemakkelijk om te denken aan uzelf op een eiland in het midden van de Stille Oceaan, omgeven door een zalige natuur en een smaragdgroene zee.

 

Een doosje piramides bevat 15 stuks en zijn nu te koop aan € 3,50 ipv € 6,99 !

 

 

TRUFFLE BLANC

Het is voor ons een pasgeborene, maar het is nu al een bestseller! In eerste instantie leek het erop als een gok: thee en chocolade!? Maar het bleek een match gemaakt te zijn van het onweerstaanbare.

Daarnaast hebben ze stukken van cacao, Macadamia noten, en witte chocolade … een slokje en de meesten kunnen niet meer zonder!

 

Een doosje piramides bevat 15 stuks en zijn nu te koop aan € 3,50 ipv € 6,99 !

 

 

NIEUW IN 2019, DE HOBBYKOKPLUS CADEAUBON !

Laat je vrienden en familie ook ontdekken hoe leuk het is om heerlijke producten te bestellen bij Hobbykokplus. Schenk je vrienden of familie een cadeaubon van Hobbykokplus! De cadeaubon is 1 jaar geldig en dankzij de unieke code direct te gebruiken op de afrekenpagina. U kan deze rechtstreeks naar de mailbox van de ontvanger versturen, met al dan niet een gepersonaliseerde boodschap.

 

WAT BRENGT 2019 NOG MEER ?

 

Hobbykokplus blijft niet bij de pakken neerzitten, de zoektocht naar ambachtelijke producten gaat verder, zo zal de webshop in 2019 uitgebreid worden met tal van nieuwe en (h)eerlijke producten.

Stay Tuned !

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here